14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Geen categorie Leuke demo van nordost kabels

Leuke demo van nordost kabels

6
Leuke demo van nordost kabels

Demo van Nordost van een viertal nieuwe kabels. White lightning, Purple flare, Blue Heaven en Red Dawn. Verschillen goed hoorbaar. Purple flare is wat dik. White lightning prettig. Red Dawn is met afstand het meest neutraal.

image

6 REACTIES

      • Ik denk dat het voor mijn portemonee niet verstandig is als ik een demo ga vragen… Als ze echt beter klinken dan kost het me weer een hoop poen. Dat is ook de reden dat ik nooit meer naar NBS kabels wil luisteren… 😀
        Ik ben momenteel tevreden met wat ik heb. Ik ga wel binnenkort een paar ArtSpeak netkabels kopen, heb ze pas bij een kennis gehoord en was onder de indruk (A-B testje gedaan, vergeleken met standaard bijgeleverde kabels). Goede kabel voor weinig centen…