18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Geen categorie Ook schrijven voor Alpha Audio?

Ook schrijven voor Alpha Audio?

0
Ook schrijven voor Alpha Audio?

Hebt u hart voor de hifi- en muziekjournalistiek en bent u goed in het schrijven van teksten, dan zijn wij op zoek naar u!

Alpha Audio is altijd op zoek naar liefhebbers van hifi- en high-end audio en muziek. Mede-fanaten die toegang hebben tot de markt en goed kunnen schrijven. Mensen die anderen graag informeren op objectieve wijze. Schrijvers die niet bang zijn om eerlijk te zijn over een product: zowel positief als negatief.

Wees er echter van bewust dat Alpha Audio geen budget heeft om te betalen voor artikelen. Alpha Audio is een onafhankelijk platform, De inkomsten die we genereren gaan vrijwel direct de website in. Denk aan hosting, beurzen of een eindejaarscadeau voor onze schrijvers.

Het voordeel hiervan is dat we geen vaste verplichtingen hebben ten opzichte van adverteerders en dus kunnen schrijven wat we willen. Het (eventuele) nadeel is dat we allemaal een baan moeten hebben naast dit werk… Alpha Audio is uit liefde voor de hifi– en muziek ontstaan. En zo zal het ook blijven voortbestaan.

Voelt u zich aangetrokken tot het meewerken aan een onafhankelijk hifi- en muziekplatform? Tik dan hieronder waarom u dat zo graag wilt. Wij nemen direct contact met u op!

Vriendelijke groet,
Jaap Veenstra, Alpha Audio

 

[si-contact-form form=’4′]