11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Nieuw: Cyrus CD Transport

Nieuw: Cyrus CD Transport

0
Nieuw: Cyrus CD Transport
Cyrus CD Transport: geoptimaliseerd als digitale bron.

Een losse DAC, een netwerkspeler met ingebouwde DAC en rechtstreekse digitale ingangen op een versterker maakt het gebruik of de aanwezigheid van een DAC-module in een CD-speler feitelijk overbodig. Daarom heeft Cyrus voor het afspelen van CD’s een referentie CD transport ontwikkeld met een gunstig prijskaartje.

Cyrus CD Transport
Cyrus CD Transport: geoptimaliseerd als digitale bron.

Persbericht Audiac
Voor veel muziekliefhebbers is de CD nog altijd een zeer belangrijk medium. Toch werpt het groeiende aantal losse DAC’s en digitale ingangen op versterkers een nieuw licht op de bekende “disc-spinners”.

Cyrus CD Transport
Met deze gedachte ontwikkelde Cyrus dan ook een nieuwe CD speler, zonder analoge uitgang. Het Cyrus CD Transport is gebaseerd op Cyrus’ referentie CD XT SE2 transport, inclusief de voor maximale resolutie geoptimaliseerde SE2 servo besturing. Door een vereenvoudigd voeding- en clockcircuit heeft Cyrus de verkoopprijs prijs van het CD Transport kunnen beperken tot slechts EUR 999,=, terwijl veel van de klankeigenschappen worden behouden. Het Cyrus CD Transport is de perfecte partner voor de 6XPd of 8XPd met ingebouwde DAC. Het mechanisch en elektrisch scheiden van de digitale en analoge signaalwegen levert daarbij ook nog een aangename klankwinst op. Het CD Transport is vanaf medio december leverbaar.

Speciale bundel CD Transport en 6 XPd
Om de introductie extra kracht bij te zetten is de combinatie van het Cyrus CD Transport en de 6XPd tijdelijk extra gunstig geprijsd. Verpakt in een omdoos met een afstandbediening heeft deze flexibele combinatie, met een keur aan digitale en analoge ingangen, een tijdelijke bundel adviesprijs van EUR 2.199,=. Daarbij garandeert de vertrouwde, compacte Cyrus behuizing een soepele afdaling door de schoorsteen – het ideale sinterklaascadeau dus!

Opnieuw beschikbaar: bundel CD6 SE2 en 6 XP
Bovendien is de begin van dit jaar geintroduceerde bundel van de Cyrus CD6SE2 met de 6XP, verpakt in een omdoos met een afstandbediening, weer in beperkte aantallen beschikbaar voor een speciale bundel adviesprijs van EUR 1.999,=.

Klik hier voor het volledige persbericht van Audiac.