20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Sonos gaat dieper en lager dan ooit

Sonos gaat dieper en lager dan ooit

0
Sonos gaat dieper en lager dan ooit
De draadloze en automatisch instelbare SUB van Sonos.

NIEUWS – Voor mensen die een intense en diepgaande muziekbeleving verlangen, zonder daarbij concessies te willen te doen wat betreft de indeling en inrichting van hun leefomgeving, komt Sonos binnenkort met de SUB. Een draadloze SUB zelfs.

Sonos SUB front
De draadloze en automatisch instelbare SUB van Sonos.

Verbreding van de doelgroep
De SUB is straks inzetbaar als uitbreiding op een bestaand versterkt Sonos systeem. En ook bedoeld voor diegene die tot nu toe de afwezigheid van het extra laag als argument hadden om nog niet voor Sonos te kiezen.

Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers, zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing gaat meetrillen.

Installatiegemak
De SUB behoeft geen inregeling of programmering en kan straks willekeurig in de ruimte geplaatst worden. En daarmee blijven ze trouw aan hun concept. Een kamervullend laag zonder kabels, waar het geluid automatisch gebalanceerd wordt tussen alle aanwezige Sonos-spelers. Zelfs de positie schijnt niet uit te maken. Zowel horizontale als verticale plaatsing moet leiden tot hetzelfde resultaat, aldus Sonos. Dus hij mag ook plat onder de bank.

Sonos SUB systems
De SUB wordt ondersteund door alle versterkte SONOS-systemen.

Wel/niet geschikt
De Sonos SUB kan overweg met alle Sonos-componenten die beschikken over een versterker, dus de CONNECT:AMP/ZP120/ZP100; de PLAY:5/ZonePlayer S5; en de PLAY:3. Hij werkt niet met de CONNECT/ZP90/ZP80.

Zoals gezegd belooft Sonos met de nieuwe SUB de meest intense en diepgaande muziekbeleving ooit. Wij zijn dan ook erg benieuwd. Voor meer info en een indrukwekkende preview kunt u alvast terecht op de website van Sonos.