12.1 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Geen categorie Alpha Audio verzamelt alle prijslijsten

Alpha Audio verzamelt alle prijslijsten

0
Alpha Audio verzamelt alle prijslijsten

NIEUWS – Wij willen het de lezers van Alpha Audio altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar dat we bezig zijn met het verzamelen van prijslijsten. We hebben inmiddels meer dan 100 merken op onze pagina staan. We streven ernaar een zo compleet mogelijk overzicht van prijslijsten aan te bieden. Dat scheelt u weer een enorme zoektocht.

U kent het wellicht wel: u wilt even weten wat de officiele prijs is van een bepaalde luidspreker, versterker, streamer of kabel. Even zoeken op internet… toch? Nou, voor sommige merken gaat het iets verder dan dat. Want lang niet alle winkels of importeurs hebben prijslijsten online staan. En dan kan een zoektocht uren duren.

Precies om die reden is Alpha Audio alle recente prijslijsten aan het verzamelen. Die vindt u onder ‘Achtergronden –> Merkinformatie’. Daar staat het prijslijstenoverzicht. Op dit moment staan er al mee dan 100 merken in. We breiden dat natuurlijk alleen nog maar uit, zodat er uiteindelijk – met uw hulp – een compleet overzicht staat.