11 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Geen categorie Demo Meitner MA 2 bij Unique Music

Demo Meitner MA 2 bij Unique Music

0
Demo Meitner MA 2 bij Unique Music

NIEUWS – Unique Music geeft op zaterdag 13 oktober een demo van de Meitner MA 2. Een leuke kans om eens kennis te maken met dezes cd-speler. Of cd-speler / dac, want de MA 2 heeft ook een aantal digitale inputs, waaronder usb. Wat wij dan weer interessant vinden. 

meitner_ma-2Hieronder het bericht van Unique Music:

De nieuwe Meitner MA 2 wordt aanstaande zaterdag 13 oktober gedemonstreerd bij Unique Music. Iedereen die geïnteresseerd is in deze top Cd speler, is van harte welkom. Het loopwerk in de speler wordt ook gebruikt in Spectral Cd spelers en het DAC gedeelte is 1 op 1 overgenomen uit de Meitner MA 1 DAC. Daarom heeft de MA 2 net als zijn kleine broertje vier digitale ingangen; USB, optisch, coax en AES/EBU. Hiermee kan dit apparaat zowel op hoog niveau Cd’s afspelen, maar kan ook als top D/A converter worden ingezet. De DAC ondersteunt de volgende sample rates: 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4 en 192 kHz en is hierdoor goed op de toekomst voorbereid. Zoals te verwachten heeft de MA 2 zowel een gebalanceerde als ongebalanceerde uitgang.  De Cd speler zal gedemonstreerd worden op actieve Adam Tensor Gamma luidsprekers. De demo start om 12:00 en loopt door tot 17:00. Unique Music is vinden op de G. H. Hoijtinkstraat 40 te Alkmaar.