iPad Mini komt 23 oktober

0

NIEUWS – Nou, eindelijk is het bekend! De nieuwe iPad mini zal vanaf 23 oktober in de winkel liggen. Eerder al zijn uitnodigingen naar de pers uitgestuurd. Nu is officieel bekend dát er een iPad mini komt én dat hij eind deze maand te koop is. 

Grappig is dat de iPad Mini nét voor de tablet van Microsoft beschikbaar komt. Die komt ongeveer drie dagen later. Dat zal ongetwijfeld een strategische zet zijn. Immers: het is nog maar de vraag wat Microsoft brengt. Tevens is het nog maar de vraag of Windows 8 als ecosysteem gaat werken. Apple heeft zich al bewezen en zal zonder twijfel weer de wereld op zijn kop zetten. Dat was ook het geval bij de iPhone en de vorige iPads.

Wat de precieze specificaties zijn, weten we niet. Wel dat het apparaat wifi-only is. Dus geen 3G of 4G… oftwel: onderweg geen internet. Dat drukt wel de kosten van de tablet. Wat hij gaat kosten en wat voor versies komen, durven we niet te zeggen.