18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Samsung zorgt voor Spotify op internet-TV?s

Samsung zorgt voor Spotify op internet-TV?s

0
Samsung zorgt voor Spotify op internet-TV?s

Samsung heeft bekend gemaakt dat de streaming muziekdienst Spotify beschikbaar wordt op de internet-televisies. En zoals de meeste lezers wel weten biedt Spotify toegang tot meer dan 18 miljoen muzieknummers.

Samsung en Spotify

Alle opties open

Dankzij de gisteren gesloten overeenkomst tussen Spotify en Samsung komt de hele catalogus beschikbaar voor de bezitters van een Samsung internet-TV.

Toch houdt Samsung alle opties open en is Spotify niet het enige paard waarop ze wedden. Zo zijn er ook overeenkomsten met andere bestaande video- en muziekdiensten voor bijvoorbeeld de mobiele apparatuur. Eerder dit jaar nog kocht het Koreaanse bedrijf muziekdienst mSpot. Tevens ontwikkelden ze een zogenaamde eigen Music Hub dienst die beschikbaar is voor gebruikers van de nieuwste Samsung smartphones.

Positief voor Spotify

Voor Spotify is het in ieder geval erg goed nieuws, daar zij eerder deze week aangaven de komende tijd vooral de nadruk te willen leggen op groei. En dat zal hard nodig zijn om het bedrijf op termijn zwarte cijfers te laten schrijven. Ondanks de toenemende populariteit van de muziekdienst wist men namelijk tot nu toe nog geen winst te boeken.