Sharp introduceert XL-HF401PH met AirPlay

2
Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlay

NIEUWS – Nee, Sharp maakt niet alleen tv’s, airco’s en zonnepanelen, maar ook hifisystemen. En nu dus ook met AirPlay! De XL-HF401PH – what’s in a name – heeft niet alleen een cd-speler, usb-ingang of tuner, maar ook een wifi-adapter ingebouwd die Apple’s AirPlay mogelijk maakt.

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlayWie een iPhone, iPod, iPad of andersoortig Apple iDevice-apparaat heeft, kan direct aan de slag. Echter, ook mensen die iTunes hebben geïnstalleerd op een Mac of PC kunnen gebruik maken van AirPlay.

De nieuwe XL-HF401PH heeft niet alleen een AirPlay-mogelijkheid, maar ook usb waarmee onder meer mp3 en wma is af te spelen. Of het andere bestanden kan afspelen, weten we niet. Daarnaast beschikt de miniset over een cd-speler, tuner en zelfs dlna om gemakkelijk via het netwerk te spelen. Al met al is het dus een behoorlijk compleet apparaat voor en een bedrag van 349 euro.