Colofon

0

Graag stellen we het Alpha Audio team aan u voor!  

Jaap Veenstra Jaap Veenstra is de oprichter van Alpha Audio. Zijn hifi-passie is vroeg begonnen en is nooit gestopt. Hij moest een uitlaatklep vinden. Alpha Audio is het resultaat. Nu kan hij eindelijk zijn gekte kanaliseren en kenbaar maken!
Yung Lie Yung Lie speelt zelf in een band. Hij kent dus het échte live-gevoel als geen ander bij Alpha Audio. Ook denkt hij denkt graag ‘out of the box’. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn hifi-hobby. Kortom: Yung schuwt niet het onbekende!
Dimitri Lambermont Dimitri Lambermont is tekstschrijver in hart en nieren. En dat doet Dimitri graag met fatsoenlijke muziek op de achtergrond. Hij is één van de schrijvers die wel houdt van hifi-voodoo… opvallende tweaks die veelal onverklaarbaarzijn, maar wel wat doen!
Eise Willemsma is een hifiliefhebber in hart en nieren. Hij speelt zowel met gewone cd’s als met zijn pc. En zowel via zijn Myryad-set met Monitor Audio’s als via de Beyerdynamic-hoofdtelefoon. Oftewel: een veelzijdige liefhebber!
Jan Karssen is een allround liefhebber van hifi-apparatuur en muziek. Weloverwogen heeft hij zijn systeem samengesteld. Al snel is hij in de band geraakt van streaming apparatuur. Kortom: nu staat er een prachtige audiostreamer in het rek…!
Maikel Dijkhuizen is freelance auteur voor diverse bekende ict-bladen en -websites. Helaas kan hij daar zijn muziek- en audiopassie daar niet voldoende kwijt. Om die reden schrijft hij maar al te graag voor Alpha Audio! Hoewel hij vanwege zijn vak bekend is met streamen en downloaden, koopt hij gewoon nog cd’s in de winkel.
Harro Tillema is een duizendpoot. Hij is actief geweest in de uitgeefwereld, waar hij zijn liefde voor schrijven heeft ontwikkeld. Ook heeft hij in de jaren ’90 nog weleens een soldeerbout gehanteerd. Zijn liefde voor Hifi is ook toen niet gedoofd, maar hij is er wel nuchterder naar gaan kijken. Prima natuurlijk! Nu schrijft Harro met name muziekrecensies voor Alpha Audio.