11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Meridian brengt updates voor 800 serie

Meridian brengt updates voor 800 serie

0
Meridian brengt updates voor 800 serie

NIEUWS – Meridian komt met een aantal upgrades voor de referentieserie en de DSP7200 luidsprekers. De upgrade moet op een paar vlakken hoorbare verbeteringen brengen. Bezitters van een 800-serie product of DSP7200 kunnen via de dealer de upgrade krijgen. 

Meridian Reference Audio Core 818
Eén van de apparaten die gaat genieten van de update is de Reference 818.

De upgrade is voor de 808 Signature Reference Compact Disc Player, de 818 Reference Audio Core en de 861 Reference Digital Surround Controller. En dus de DSP7200. Het gaat onder meer om een betere voeding, dsp-algoritmes en nieuwe filters. Bij de DSP7200 is één van de verbeteringen te vinden in het stereobeeld of de afstraling van de centerspeaker, afhankelijk van waar deze geplaatst is.

Bezitters van één van de eerder genoemde producten, kunnen via de dealer de update / upgrade aanschaffen. De prijzen weten we helaas niet. Dat weet de dealer uiteraard wel. De update is vanaf nu beschikbaar.