17.7 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Netflix? Mwah?

Netflix? Mwah?

0

De komst van Netflix naar Nederland wordt door de lezers van deze site met argusogen gevolgd, zo blijkt wel uit het klikgedrag van de bezoekers. Maar over de gehele Nederlandse bevolking ligt dat toch echt even anders, blijkt uit een enquête van Telecompaper.

Netflix logoSlechts tien procent van de Nederlandse consumenten acht de kans groot dat ze een abonnement op de streaming videodienst nemen wanneer deze binnenkort beschikbaar komt. ?Bijna 30 procent zegt niet bekend te zijn met Netflix terwijl een kwart aangeeft niet van plan te zijn een abonnement af te sluiten,? aldus Telecompaper.

Overigens blijkt het percentage consumenten met de intentie om een abonnement af te sluiten bij tabletbezitters hoger dan bij consumenten zonder tablet.