20.1 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Video-cast Alpha Audio presenteert over Smart

Alpha Audio presenteert over Smart

0
Alpha Audio presenteert over Smart

VIDEO – Alpha Audio is uitgenodigd door Uneto VNI om te praten over Smart Media. En daar hoeven we natuurlijk geen twee keer over na te denken! Wij praten maar al te graag over streaming, tablets, smartphones en natuurlijk NAS. 

Uneto VNI is de branchevereniging voor retail in Nederland. De doelgroep bij de presentatie bestaat voor een groot gedeelte uit winkeliers. Winkeliers die – uitzonderingen daargelaten – graag meer willen weten over in dit geval Smart. Een onderwerp waar Alpha Audio graag over praat. En als we dan een luisterend oor krijgen… dan gaan we ook los!

Alles uitstallen

We hebben het complete systeem uit de tweede studio meegenomen, al durven we niet de B&W PM1’s achterin te laden: dat gaat beschadigen. Maar de Dion Audio-set, een Bluesound Node, de Tentlabs b-Dac en Alpha-htpc en een setje Dali Zensor 1’s is meegegaan. Voor het gemak ook maar de Kemp Powerstrip en AudioQuest-bekabeling ook achterin de auto gegooid.

Smart

Om het geheel aan elkaar te knopen en van media te voorzien, heb ik een Linksys EA6500 router, 8 poorts Netgear switch en een Synology DS213J aangeschaft en meegenomen. Voor de grap ook een Ycam Cube 720 neergezet. Zo kunnen we alle principes van Smart Media laten zien en horen. De bediening gebeurt grotendeels met een iPad Mini en HTC One X smartphone.

In totaal hebben we vier avonden gepresenteerd.

De presentatie duurt in totaal een uur. Deze video geeft een idee over wat Alpha Audio heeft behandeld. Veel kijkplezier!