19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Doorstart FWD Magazine

Doorstart FWD Magazine

0
Doorstart FWD Magazine

Het home-entertainmentblad FWD Magazine ligt vanaf 26 november opnieuw in de winkel. Naast het printmagazine gaat FWD sterk inzetten op online en op tablet.

FWD MagazineFWD Magazine was eigendom van Minoc Business Press, een Belgische dochter van HUB Uitgevers. Na het faillissement van die twee bedrijven besloten executive editor Eric Beeckmans en hoofdredacteur Jamie Biesemans om een eigen koers te varen en een doorstart te maken.

EISA

FWD wordt nu opgenomen onder de paraplu van Xingo, uitgever van HiFi.nl. Het magazine blijft lid van EISA, de internationale vereniging van zo?n vijftig vakbladen in audio, home theater, in-car elektronica, mobiele elektronica, foto en video. Elk jaar reikt EISA de EISA Awards uit. De volgende editie is FWD50 en verschijnt op 26 november.