Hifi-Markt.nl: online marktplaats voor hifi

3
Hifi-Markt.nl

Hifi-Markt.nl is een nieuwe website waarop nieuwe en tweedehands hifi van eigenaar wisselen. De site wil de belangrijkste vraag- en aanbodsite van Nederland worden op het gebied van high-end audio en video. Daarom kan iedereen, zakelijk of particulier, gratis adverteren op Hifi-Markt.nl.

Het idee voor deze vraag- en aanbodsite ontstond toen Roy Kersbergen als trouw lid van het hometheaterforum HTForum.nl merkte dat er behoefte was aan een goede en gratis speciale high-end audio- en video-advertentiesite als Nederlandse tegenhanger van het Duitse audio-markt. Bovendien moet voor andere sites tegenwoordig worden betaald.

Gratis blijft gratis

Het doel van deze site is dat het adverteren gratis blijft. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op Hifi-Markt.nl.

3 REACTIES

 1. Hlalo Jaap, wat hebben we hieraan? (zie beneden, een weergave van de site, 0 advertenties…)

  Rubrieken

  BEELDWEERGEVERS (0)
  BEKABELING (0)
  BRONNEN (0)
  COMPLETE SETS (0)
  DIVERSEN (0)
  HIFI MEUBELS (0)
  LUIDSPREKERS (0)
  MEDIA (0)
  VERSTERKERS (0)
  Zojuist geplaatst
  Meest bekeken
  Willekeurig
  Advertenties / Zojuist geplaatst