18.5 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe Loewe Art beschikbaar

Nieuwe Loewe Art beschikbaar

2
Nieuwe Loewe Art beschikbaar

Zoals op IFA 2013 aangekondigd heeft Loewe zijn productgroep Loewe Art van top tot teen vernieuwd. De vier nieuwe Full-HD lcd-televisies met Edge-LED-backlight beslaan een beeldspectrum van middelgroot, met 32 inch, via 40 en 50 inch, tot groot, met 60 inch.

Loewe ArtDe televisies beschikken over een stereoconcept met tot 2 x 40 watt totaal muziekvermogen en ? aldus Loewe zelf ? ?het beste geluid zonder dat er ook maar één externe soundcomponent nodig is?.

Video on Demand

Elke Loewe Art-televisie is ook een Smart TV en voorzien van Loewe MediaNet voor talrijke applicaties en Video on Demand-diensten. Met Loewe MediaText beschikt Loewe Art bovendien over HbbTV, waarmee de kijker onder meer snel en eenvoudig toegang heeft tot de mediatheken van televisiezenders. Loewe Art is voorzien van het Assist Media-bedienmenu, dat garant moet staan voor een vlotte bediening en maximaal gebruiksgemak.

De sound

Loewe belooft ons een genot voor alle zintuigen. De slanke televisies van Loewe beschikken volgens de fabrikant over een geïntegreerd, nauwkeurig en ruimtevullend geluid. Dat zit hem bij de Loewe Art in het hoogwaardig stereoconcept met tot 2 x 40 watt totaal muziekvermogen.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Loewe Art is nu beschikbaar. Prijzen:

Loewe Art 32: ? 799,-

Loewe Art 40: ? 1199,-

Loewe Art 50: ? 1799,-

Loewe Art 60: ? 2499,-

2 REACTIES