10.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Rippen met de NuWave Phono Converter

Rippen met de NuWave Phono Converter

0
Rippen met de NuWave Phono Converter

Een nieuw product van PS Audio, de Nuwave Phono Converter (NPC), ript in hoge resolutie van vinyl of om het even welke analoge bron naar DSD en PCM. Het apparaat accepteert input van om het even welke analoge bron, van tuners tot draaitafels.

NuWave Phono ConverterDat betekent dat u om het even welke bron kunt aansluiten, van een iPod tot een draaitafel-setup van 100.000 dollar. De NPC kan rechtstreeks worden aangesloten op een DAC, computer of voorversterker.

Rippen maar

U kunt de NPC ook aansluiten op uw computer en naar hartenlust rippen in een van beide formaten, dubbele DSD of 192 kHz 24 bit PCM. De NPC produceert zowel DSD als PCM langs zijn digitale uitgangen en hoge resolutie volledig gebalanceerde analoge audio langs zijn audio-uitgangen.

Prijs en beschikbaarheid

De NuWave Phono Converter is vanaf heden leverbaar, met een retailprijs van ? 1995,-.