18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Toekomst voor Loewe?

Toekomst voor Loewe?

0
Toekomst voor Loewe?

Loewe kampt met financiële problemen. De Duitse televisiefabrikant vroeg in juli uitstel van betaling aan, waardoor het bedrijf tot medio oktober bescherming tegen schuldeisers had. Volgens een persbericht van Loewe is er een investeerder gevonden.

Logo LoeweDie wil Loewe kopen en heeft een concreet, schriftelijk bod uitgebracht op de ondernemingsactiviteit. De bieder heeft toegezegd het concept van de nieuwe strategische herinrichting langdurig te ondersteunen. Op dit moment wordt het bod geanalyseerd.

Hisense

In juli ging Loewe een strategische partnerschap aan met de Chinese onderneming Hisense. De eerste concrete projecten zijn reeds van start gegaan, zoals de ontwikkeling van een gemeenschappelijk elektronicaplatform voor de Europese markt.