28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Vier nieuwe dealers voor Guru Audio

Vier nieuwe dealers voor Guru Audio

0
Vier nieuwe dealers voor Guru Audio

Hear Everything Audio Import heeft er vier nieuwe Guru-dealers bijgekregen: Audiofile in ?s Gravenmoer, Da Capo High End in Kerk-Avezaath, Sowell Hifi in Gorinchem en De Jong en Warnaars in Den Haag.

Guru QM10 TwoVooral met die laatste winkel is Ton van der Veeken van Hear Everything opgetogen. ?Ik ben blij met elke dealer, maar hier ben ik decennialang klant geweest,? zegt Van der Veeken. ?Het is voor mij dé audiozaak in mijn eigen stad. Dat ook De Jong en Warnaars de bijzondere kwaliteit van Guru-speakers onderkennen, dat raakt bij mij een snaar. Ja, daar ben ik trots op.?

Speelklaar

Da Capo High End heeft de Guru QM10 Two-speakers speelklaar staan. De Jong en Warnaars kan daarnaast ook QM60?s laten horen. Eind deze maand hebben allevier de dealers ook nog de Juniors in hun assortiment.