Beter Beeld & Geluid showt Devialet- en Avantgarde-producten

0
Avantgarde show 1
Avantgarde show 2

Speciaalzaak Beter Beeld & Geluid uit Hilversum houdt op 7 december een show. In de winkel staat een middag lang diverse hoogwaardige apparatuur van de audiomerken Devialet en Avantgarde Acoustic centraal.

Devialet versterkerHet Franse Devialet richt zich met verschillende versterkers in het hoogste segment op fanatieke audiofielen. De fabrikant staat bekend om zijn revolutionaire producten waarbij de designers oog hebben voor een subliem ontwerp. Tijdens de show zullen de winkelmedewerkers luidsprekers van Avantgarde Acoustic aansluiten op de tentoongestelde Devialet-versterkers.

Verschillende luidsprekers

Avantgarde show 1Bezoekers kunnen onder meer de nieuwe 3-weg Zero 1-speakerset bewonderen. Dit product heeft actieve DSP-besturing in huis, terwijl er geen kabels nodig zijn om de luidsprekers aan te sluiten. Volgens de makers leidt de draadloze verbinding overigens niet tot verslechtering van het geluid.  Ook de eveneens krachtige Uno Fino– en Duo Omega-speakers zullen te zien zijn in de winkel. Als u benieuwd bent hoe de hoogwaardige Devialet- en Avantgarde-apparatuur klinkt, meldt u zich zaterdag 7 december vanaf 13:00 uur aan de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum.

Update: De winkel geeft aan dat de Zero 1 helaas niet beschikbaar is tijdens de demonstratie. De overige Hifi-apparatuur kunnen bezoekers wel bewonderen.