Lexicom Multimedia demonstreert Bowers & Wilkins 800 Daimond serie

0
B&W Daimond
B&W Daimond

Sinds kort verkoopt Lexicom Multimedia producten van Bowers & Wilkins. Om die reden demonstreert de winkel uit Leidschendam op 22 en 23 november de B&W 800 Daimond serie en (voor)versterkers van Naim Audio.

B&W DaimondLexicom Multimedia creëert op beide dagen een extra luisterruimte. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de Bowers & Wilkins 802, 803, 804 en 805 Daimond te beluisteren. Naim Audio verzorgt de overige apparatuur. Zo staan in beide ruimten de NAC 282 voorversterker, NAP 300 eindversterker, Supercap DR voeding en NDX netwerkspeler klaar om de luidsprekers aan te sturen. The Chord Company is met zijn Indigo ethernetkabels verantwoordelijk voor een vlekkeloze geluidsoverdracht. De apparatuur is als volgt verdeeld over beide luisterruimten:

Naim AudioLuisterruimte 1:
– B&W 804 Diamond aan een Naim SuperNait 2 met Naim ND5 XS netwerkspeler
– B&W 805 Diamond aan een Naim SuperUniti

Luisterruimte 2:
– B&W 802 Diamond
– B&W 803 Diamond

Aanmelden

Op beide dagen is Ronald Dijkstra namens B&W Nederland aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Rowan Dernee van Lotham Audio komt alleen op zaterdag 23 november. Lotham Audio is importeur van Naim Audio en The Chord Company. Het is niet verplicht om uzelf aan te Naim Audiomelden, al zijn er wel slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, dan neemt u contact op met Lexicom Multimedia.