20.6 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Naim Audio te gast bij Alpha in Brasschaat

Naim Audio te gast bij Alpha in Brasschaat

0
Naim Audio te gast bij Alpha in Brasschaat
Paul Stephenson

Namens Naim Audio verzorgen de directeur en salesmanager een demonstratie bij Alpha in het Belgische dorpje Brasschaat. Zij laten op donderdagavond 28 november de nieuwste producten van het Britse hifi-merk zien.

Naim Audio 500 serieDe nieuwe hifizaak in Brasschaat staat van 28 november t/m 1 december in het teken van fabrikanten uit Groot-Brittannië. Naar aanleiding daarvan komen directeur Paul Stephenson en salesmanager Doug Graham van Naim Audio op bezoek. Bezoekers krijgen een demo te zien van een Naim-systeem uit de 500-serie. Op deze audioset zijn de FACT 12 luidspekers van PMC aangesloten. The Chord Company is verantwoordelijk voor de bekabeling, waardoor het Britse plaatje helemaal compleet is.

Reserveren

Paul StephensonDe demo begint donderdagavond 28 november om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf half 7 zijn bezoekers welkom om een kijkje in de winkel te nemen. Geïnteresseerden die zeker willen zijn van een plekje, melden zich per e-mail aan op [email protected] Volgens de winkel is de hoeveelheid toegestane gasten namelijk beperkt. Overigens treedt op zondag 1 december vanaf 12.00 uur de coverband The Rolling Beatles op om het Britse weekend in Alpha af te sluiten. De winkel is gevestigd aan de Bredabaan 1031 in Brasschaat.