10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Tivoli Audio zet Music System Two+ in de etalage

Tivoli Audio zet Music System Two+ in de etalage

0
Tivoli Audio zet Music System Two+ in de etalage

Op de website van Tivoli Audio kunnen geïnteresseerden sinds kort de Music System Two+ reserveren. Vergeleken met de vorige versies is de cd-speler verdwenen, terwijl het Amerikaanse audiomerk ondersteuning voor bluetooth en digitale radio heeft toegevoegd.

Music System Two+Net als zijn twee voorlopers beschikt de Music System Two+ nog altijd over een retrolook. Het apparaat is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen. Opvallend is dat Tivoli Audio het product presenteert als een compleet hifi-systeem terwijl er een cd-speler ontbreekt. De fabrikant biedt als alternatief ondersteuning voor bluetooth aan, waarmee gebruikers muziek afkomstig van smartphones en tablets kunnen streamen. Tivoli Audio gaat ervan uit dat klanten muziek liever digitaal bewaren dan op een ‘ouderwets’ schijfje. Verder is het mogelijk om met dit nieuwe audiosysteem naar DAB, DAB+ en DMB-zenders te luisteren.

Alles bij het oude

14-11-2013 15-00-25Er valt naast de genoemde kenmerken weinig vernieuwing te bespeuren op de Music System Two+. Zo kunnen gebruikers nog altijd via de SpacePhase afstelmethode het geluid in de luisterruimte optimaliseren. De fabrikant claimt dat SpacePhase leidt tot een breder klankbeeld. Verder staan dezelfde afzonderlijke versterkers en drivers aan het roer. De Music System Two+ is binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro. Geïnteresseerden kunnen via het telefoonnummer 030-2320700 alvast een exemplaar reserveren.