Teufel Audio komt met Raumfeld Cube

0
Teufel Audio Raumfeld Cube

Met de nieuwe Raumfeld Cube van Teufel Audio luistert u gemakkelijk naar muziek in verschillenden ruimten. Het product bestaat namelijk uit twee afzonderlijke speakers die via wifi met andere Reumfeld-apparaten kunnen communiceren. Muziek vanaf draadloze apparaten en overige geluidsbronnen zijn simpel afspeelbaar.

Teufel Audio Raumfeld CubeDe Reumfeld Cube pikt eenvoudig muziek op uit het netwerk en speelt gelijktijdig liedjes af op twee aan elkaar gekoppelde luidsprekers. Verder is het ook mogelijk om geluidsapparatuur via usb en tulpingangen te verbinden, zoals een externe harde schijf of een cd-speler. Het apparaat ondersteunt diverse digitale muziekformaten, zoals mp3, wav, flac en ogg. De maximale samplingrate is 192 kHz. Wanneer u extra ruimten wilt voorzien van dezelfde muziek, kunt u ervoor kiezen om meer luidsprekers van de serie op het audiosysteem aan te sluiten. Of u nou in de woonkamer, slaapkamer of keuken bent, overal zijn uw favoriete deuntjes hoorbaar.

In- en uitgangen

Teufel Audio Raumfeld CubeAan de voorzijde van de versterker bevinden zich twee volumetoetsen en een aan/uit-schakelaar. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 70 watt en hierin is tevens een speaker verwerkt. De achterzijde is uitgerust met twee tulpingangen, ethernet, usb en een speaker-uitgang. Verder is er een schakelaar aanwezig om de voeding in of uit te schakelen. De tweede speaker beschikt alleen over een speaker-ingang. Via een kabel zijn beide speakers met elkaar verbonden en zorgen ze ervoor dat ze gelijktijdig dezelfde deuntjes afspelen.

Bediening

De bediening van de Reumfeld Cube is eenvoudig, want de Duitse fabrikant heeft hiervoor een speciale app intwikkeld. Deze applicatie kunt u installeren op een iOS- of Android-toestel. Hiermee selecteren gebruikers overal in huis de gewenste artiest, afspeellijst of radiostation. Verder regelt u met de app in iedere ruimte het volume. Naast de gratis app verkoopt Teufel Audio ook een aparte afstandsbediening voor zijn Reumfeld-producten. De adviesprijs van de Teufel Audio Raumfeld Cube bedraagt 499,99 euro.