11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Winnaar NAD D3020 bekend

Winnaar NAD D3020 bekend

4
Winnaar NAD D3020 bekend

NIEUWS – De winnaar van de NAD D3020 is bekend. Alpha Audio reist af naar Den Haag om daar Gert Jan de D3020 te overhandigen. 

Gert Jan NAD D3020Dolblij is Gert Jan Vlasveld. Hij is al lang op zoek naar een degelijk apparaat waarmee hij nog jaren van muziek kan genieten.

Uiteraard heeft Gert Jan geïnformeerd bij wat hifi speciaalzaken. Maar door de talloze mogelijkheden, configuraties en modellen is hij eerder nog meer de weg kwijt dan dat hij een knoop durfde door te hakken. “Mijn gevoel neigde al naar de NAD, maar omdat er ook andere modellen mogelijk waren, wist ik gewoon niet meer wat ik wilde.” Begrijpelijk.

Toevallig Googlde Gert Jan afgelopen week weer op de D3020 en wees Google hem de weg naar Alpha Audio. “Ik doe eigenlijk nooit mee met dit soort prijsvragen. Maar deze keer dacht ik: waarom niet!” En zo zie je maar weer: alles is mogelijk!

Nu nog een paar luidsprekers, zeggen we tegen de geluksvogel. “Ja, dat klopt. Ik denk aan een paar Zensor-1 of 3. Of wellicht een paar Bowers & Wilkins monitors.” Allebei prima opties.

We wensen Gert Jan heel veel luisterplezier!

4 REACTIES

 1. Beste Jaap,

  Wat ben ik blij met de NAD d3020. Het is zo’n prachtig apparaat!
  Om deze versterker te matchen met een speaker ben ik nu te kijken naar een Dali speaker of een Kef LS50.
  Ik heb geduld (wel heel lastig) maar het gaat sowieso goed komen.

  Alpha audio, ik houd jullie op de hoogte.

  Super thanks!!

  Met vriendelijke groet,

  Gert-Jan