Beter Beeld & Geluid showt Wilson Benesch Square Five

0
Wilson Benesch-Square 5 (2)
Wilson Benesch-Square 5 (2)

Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen houdt op zaterdag 1 februari een demonstratie. In het middelpunt staat een nieuwe luidspreker van Wilson Benesch, namelijk de Square Five.Wilson Benesch-Square 5 (1)

De Square Five is het nieuwe topmodel in de Square Series 2. De vloerstaanders zien er door hun natuurlijke houten ontwerp zeer fraai uit. Onderop zijn er speciale spikes gemonteerd die weinig energie aan de grond afgeven. In de behuizing zijn er vijf drivers verwerkt die de geluidsgolven produceren. Door de zogeheten isobaric-technologie zou de Square Five een extreem diep, strak en vervormingsvrij geluid geven. Het Troika-systeem zorgt daarnaast voor een optimale integratie van midden- en hoogunits. De afmetingen zijn 111,5 x 20 x 25,5 centimeter bij een gewicht van 47 kilogram. De luidspreker is in tien kleuren verkrijgbaar.

Demonstratie

Wilson Benesch-Square 5 (3)De demonstratie bij Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen vindt op 1 februari plaats vanaf 13:00 uur. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

13:00 ? Ontvangst
13:30 ? Achtergrond van de WB Square Five
14:00 ? Aanvang demonstratie
15:30 ? Hapje/drankje
16:30 ? Afsluiting

Wilson Benesch-Square 5 (4)Geïnteresseerden melden zich via [email protected] of 06-46226586 aan voor de show. Beter Beeld & Geluid is gelegen aan de Looierij 11 te Zevenbergen.