21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio op Café Engels-show

Alpha Audio op Café Engels-show

2
Alpha Audio op Café Engels-show

In het weekend van 22 en 23 maart is weer de Café Engels hifi-show. Uiteraard ook nu in het Rotterdamse Café Engels. Aangezien dit jaar het thema vrij is gelaten, hebben we besloten mee te doen. Kortom: Alpha Audio staat er ook in een grote ruimte. 

Er staan ook dit jaar weer leuke namen. Denk aan: Polk, Guru, STS Digital, X-Fi, Akiko, Nutters, Astell & Kern en nog veel meer. De complete lijst vindt u op de website van Sense of Music: de organisator van deze show.

Mooie spullen

Alpha Audio staat er met onder meer Dion Audio. Daarbij hebben we apparatuur van AND Benelux (BlueSound, Dali en NAD), AudioQuest, Grimm, Triangle en Philips (touch-monitoren).

We hebben geprobeerd een zo divers mogelijk aanbod te vergaren. Zo krijgt u van alles te zien en kunnen wij goed laten zien waar we graag mee spelen. Het zijn stuk voor stuk apparaten waar wij 100 procent achter staan.

Contact

Natuurlijk vinden we het leuk om daar muziek te spelen en u te laten horen wat er allemaal mogelijk is met een streamer en htpc. Maar net zo belangrijk vinden wij het contact met u: onze lezers. We horen graag van u wat u bezig houdt op gebied van hifi. Of natuurlijk wat wij beter kunnen doen op onze website.

Kortom: we nodigen u van harte uit in de Alpha Chamber in Café Engels. Wie weet hebben we nog wel een leuke primeur om te tonen!

2 REACTIES

 1. Leuk dat je de ‘computer-audio wereld’ daar gaat vertegenwoordigen!
  Dat je Dion gebruikt snap ik nog wel, maar vanwaar ook al die andere merken?
  Wellicht sponsoring?
  Lijkt mij juist dat je die NUC en de NAS mogelijken daar promoot en/of uitlegd aan geïnteresseerden.
  Die ‘andere’ apparatuur staat veelal ook wel ergens anders.

  • Hey Wilco,

   Gesponsord zijn we niet. Dat willen we ook niet. We hebben Dion Audio als partner erbij omdat we 100 procent achter zijn apparatuur staan. Net als NAD, Bluesound (als prachtig alternatief voor Sonos), Grimm (als ultiem digitaal systeem) en Triangle met de Alpha als primeurtje. De bedoeling is juist om daar meerdere mogelijkheden te tonen. Waaronder een NUC achter een Touchscreen als erg leuke streaming-optie.