11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Beter Beeld & Geluid houdt Wilson Benesch Square Five Show

Beter Beeld & Geluid houdt Wilson Benesch Square Five Show

0
Beter Beeld & Geluid houdt Wilson Benesch Square Five Show
Wilson Benesch Square Five

Op zaterdag 15 februari demonstreert Beter Beeld & Geluid uit Hilversum de Wilson Benesch Square Five luidspreker. Geïnteresseerden zijn op deze dag vanaf 13:00 uur welkom.

Wilson Benesch-Square 5 (1)De vorig jaar verschenen Wilson Benesch Square Five is het nieuwe topmodel in de Square Series 2. De winkel zorgt er middels passende apparatuur voor dat deze zwaargewicht goed tot zijn recht komt. Hiermee volgt Beter Beeld & Geluid het voorbeeld van andere winkels. Onder meer It Harkstee uit Twijzelerheide hield afgelopen december al een uitgebreide luistersessie.

Eigenschappen

De Wilson Benesch Square Five komt voort uit de Cardinal-speaker. Wilsons nieuwste paradepaardje heeft enkele interessante eigenschappen overgenomen. Dankzij de zogeheten isobaric-configuratie zou zou het laag extreem diep, strak en vervormingsvrij zijn. Naar eigen zeggen is dankzij het geïntegreerde Troika-systeem perfecte integratie van midden- en Wilson Benesch-Square 5 (4)hoogfrequente eenheden mogelijk.

Programma

Het programma van de luistersessie is als volgt:

13:00 ? Ontvangst
13:30 ? Achtergrond van de WB Square Five
14:00 ? Aanvang demonstratie
15:30 ? Hapje/drankje
16:30 ? Afsluiting

Beter Beeld & Geluid bevindt zich aan de 1e Oosterstraat 2 te Hilversum. Indien u bij de luistersessie aanwezig wilt zijn, kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06-46226586.