10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Beter Beeld & Geluid organiseert workshop Akoestiek

Beter Beeld & Geluid organiseert workshop Akoestiek

0
Beter Beeld & Geluid organiseert workshop Akoestiek
Trinnov

Op donderdagavond 20 maart houdt de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid een workshop over akoestiek. De insteek is dat deelnemers na afloop van de cursus met behulp van de Trinnov-processoren problemen op het gebied van akoestiek kunnen oplossen.

TrinnovBent u ervan overtuigd dat er meer winst uit uw hifi-installatie valt te halen? Wellicht komt deze workshop dat goed van pas! Aan de hand van slimme processoren van Trinnov Audio lukt het om negatieve effecten van de luisterruimte te detecteren en vervolgens weg te nemen. Handig is dat het apparaatje ook ongelijke drivers en fasefouten herkend die mogelijk optreden in de luidspreker. Om een en ander te verduidelijken geeft Beter Beeld & Geluid in samenwerking met de importeur op 20 maart vanaf 19.00 uur uitleg aan geïnteresseerde bezoekers. De organisatoren laten u het verschil horen op drie verschillende systemen in evenzoveel luisterkamers. De gebruikte apparatuur bestaat onder meer uit de Trinnov Amethyst voorversterker en de Magnitude32. De avond is als volgt ingedeeld:

Trinnov (2)19:00 ? Ontvangst
19:30 ? Uitleg over akoestiekproblemen en de oplossingen van Trinnov
20:00 ? Aanvang demonstraties
21:30 ? Hapje/drankje
22:30 ? Afsluiting

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel op nummer 06-46 22 65 86.