11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Rhapsody demonstreert Naim- en Aurender-streamers

Rhapsody demonstreert Naim- en Aurender-streamers

0
Rhapsody demonstreert Naim- en Aurender-streamers

Onder de noemer ‘Rhapsody Goes Digital’ organiseert de Hilversumse winkel een workshop rondom het onderwerp digitale muziek. Streamers en muziekservers van Naim en Aurender staan op zaterdag 1 maart centraal. Voor de luistersessies doen de organisatoren een beroep op digitale luidsprekers van Grimm.

GrimmGeïnteresseerden zijn zaterdag 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen bij Rhapsody in Hilversum. De luidspreker van Grimm heeft verschillende digitale ingangen aan boord, waardoor dit exemplaar volgens de winkel prima geschikt is om de mogelijkheden van digitale muziek te verkennen. Naast een stereo-opstelling staan er ook Grimm-luidsprekers in combinatie met een subwoofer opgesteld. Als muziekserver wordt de nieuwe Aurender X100 gedemonstreerd. Dit apparaat is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk met 1 en maar liefst 6 terabyte opslag. De kosten hiervoor zijn respectievelijk 3290 en 3890 euro. Er zijn mensen van Naim, Aurender en Grimm aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Rhapsody is gelegen aan de Borneolaan 25 te Hilversum.