Steinway Lyngdorf brengt Experience-app uit

1
Experience app (2)
Experience app (2)

Het designmerk Steinway Lyngdorf heeft een app uitgebracht waarmee geïnteresseerden meer over de achterliggende techniek van de luidsprekers kunnen leren. De zogeheten Experience-app is beschikbaar voor iOS en Android (alleen tablets).

Experience app (1)Binnen de app kunt u een digitale rondleiding door het elektronicabedrijf maken waarmee belangstellenden informatie over onderzoek en de achterliggende techniek krijgen voorgeschoteld. Verder is er een videokanaal aanwezig. De makers hebben daarnaast een digitale afstandsbediening geintegreerd waarmee het mogelijk is om ondersteunde geluidssystemen te bedienen.In de zomer krijgt de applicatie een update, waarna gebruikers nog meer mogelijkheden hebben om leuke weetjes over Steinway Lyngdorg te ontdekken. Bezitters van een geschikte tablet kunnen de app gratis downloaden naar hun toestel.