Streaming4Home demonstreert Antelope Audio Zodiac Platinum

0
Zodiac Platinum (3)
Zodiac Platinum (3)

Streaming4Home uit Kamerik houdt op zaterdag 22 februari een demodag omtrent de nieuwe Zodiac Platinum DAC van Antelope Audio. De winkel organiseert op deze zaterdag drie luistersessies.

Zodiac Platinum (1)Antelope Audio bracht eerder al de Zodiac Gold DAC op de markt, maar onlangs heeft de hifi-fabrikant een hoogwaardige opvolger geïntroduceerd. De Zodiac Platinum legt volgens de winkel de lat iets hoger. Zo is de functie DSD-upsampling bijvoorbeeld nieuw. Hiermee lukt het om het audiospoor op te schalen naar DSD64 of DSD256. Verder is er een aparte usb-ingang aanwezig waarmee het mogelijk is om een pcm-spoor te verwerken tot 768 kHz. Deze DAC maakt gebruik van maar liefst vier losse omzetters. Er zijn zes digitale en twee analoge ingangen aanwezig om geluidsapparatuur aan te sluiten. De adviesprijs van de Zodiac Platinum bedraagt vijfduizend euro inclusief de Voltikus MK-II externe voeding.

Drie luistersessies

Om geïnteresseerden de kans te geven om uitgebreid met de Zodiac Platinum kennis te maken, houdt Streaming4Home op zaterdag 22 februari drie luistersessies van anderhalf uur. Zodiac Platinum (2)De aanvangstijden zijn 10.00, 12.30 en 15.00 uur. Per sessie zijn er maximaal tien plekken beschikbaar. U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar [email protected] Naast de Zodiac Platinum bestaat de gedemonstreerde set-up uit de Digibit Aria Musicserver, Modwright KWI 200 geïntegreerde versterker, Revel F208 luidsprekers en Audioquest-kabels.

Streaming4Home is gelegen aan de Hallehuis 1 te Kamerik.