Beter beeld & Geluid organiseert Naim NAIT show

0
NAIM show (1)
NAIM show (1)

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid houdt op zaterdag 12 april een speciale Naim-show met NAIT-versterkers. De reden hiervoor is dat de NAIT-serie dertig jaar bestaat. De winkel organiseert de show in samenwerking met Latham.

NAIM show (2)De show zat er al een tijdje aan te komen, want de organisatoren waren al enige tijd op zoek naar originele NAIT 1- of NAIT 2-versterkers. Dat is blijkbaar gelukt, want Beter Beeld & Geluid gaat alle klassieke NAIT-modellen demonstreren. Uiteraard is er ook aandacht voor de nieuwste producten in deze serie, namelijk de NAIT 5si, NAIT XS 2 en SUPERNAIT 2.

Programma

De Hilversumse winkel heeft een compleet programma samengesteld:

  • 13:00 ? Ontvangst
  • 13:30 ? De historie van de Naim NAIT versterkers
  • 14:00 ? Aanvang demonstraties
  • 16:00 ? Hapje/drankje
  • 16:30 ? Afsluiting

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar [email protected], of door te bellen naar 06-46226586.