iOS App update Cambridge Audio

1
Cambridge iOS

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Cambridge Audio werkt hard aan de apps voor hun streamer-lijn. Maar zoals dat vaak gaat met updates, gaan er ook weleens dingen mis. Hieronder een belangrijke mededeling van de Britse fabrikant.

Het bericht van Cambridge Audio

Vorige week woensdag is er een update vrijgegeven van de StreamMagic app.

Op dezelfde dag verstrekte Apple een update iOS7.1. iOS 7.1 veroorzaakt echter een ??crash?? op het moment dat het ??more?? menu gebruikt wordt (het kan nodig zijn dit menu aan te passen of idle mode etc. te gebruiken). Dit zou ook een effect gehad hebben op de vorige versie van de app maar doordat we op dezelfde dag de upgrade vrijgaven als Apple lijkt het er op dat wij een fout gemaakt hebben terwijl dat eigenlijk niet het geval is. Overigens heeft alleen de iPhoneversie hier last van, de iPad niet.

Er wordt gewerkt aan een andere update om dit probleem op te lossen maar zelfs al zouden we die binnen een dag werkend hebben is er minstens een week benodigd om goedkeuring van Apple te verkrijgen. Ons advies is om te wachten tot de ??fix?? klaar is, of als het nog niet te laat is, de iPhone niet op te waarderen naar 7.1 als gebruik van onze app noodzakelijk is.

1 REACTIE