Keurmerk voor Hifigasten

0
hifigasten

Goed nieuws voor wie hifi wil shoppen bij hifigasten. De webshop – met advies en reviews – heeft onlangs het keurmerk voor webshops gekregen. Kortom: gemak én veiligheid gegarandeerd. 

Naast betalingen via iDeal, Maestro en Credit Card is het nu ook mogelijk om te betalen met onder meer Pay Pal. Tevens is het mogelijk om uitgesteld te betalen. Handig.

hifigastenOok biedt het keurmerk zekerheid bij teleurstelling: ?Onze gasten hebben bijvoorbeeld recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen, waar er wettelijk een periode van 7 dagen geldt. Ook kunnen onze gasten terugvallen op de onafhankelijke klachtencommissie van Webshop Keurmerk mochten ze een klacht hebben waar we samen niet uit kunnen komen.?, aldus Marc Brekelmans, eigenaar van Hifigasten.

Chat!

Tenslotte biedt Hifigasten sinds kort een chatfunctie. U start een chat met één van de ‘hoofdgasten’ door op het chat-icoontje te klikken. Zo krijgt u een directe lijn met één van de medewerkers. Handig voor wie wat advies wil inwinnen over één van de producten.