15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Simply Audio op Café Engels Audio Show

Simply Audio op Café Engels Audio Show

1
Simply Audio op Café Engels Audio Show
Simply Audio

Naast Alpha Audio zijn er tijdens de Café Engels Audio Show nog veel meer interessante namen uit de hifi-wereld present. Simply Audio is daar een mooi voorbeeld van. Dit kabelmerk is op beide dagen aanwezig, namelijk op 22 en 23 maart.

Simply AudioSimply Audio heeft samen met Hear Everything Audio (Guru & C.E.C.) en Da Capo High End (Holographic Audio) een gezamenlijke stand gehuurd. het doel van dit jonge merk is om zichzelf aan zoveel mogelijk bezoekers voor te stellen tijdens de show. Het bedrijf laat het hele weekend verschillende audiokabels zien én uiteraard horen. Bezoekers kunnen onder het mom van de service Try before you buy zelf aangeven welke kabels ze willen uitproberen. Het bedrijf neemt na de beurs vervolgens contact op met alle geïnteresseerden. Kabels worden vrijblijvend toegezonden. De Café Engels Audio Show vindt plaats aan de Stationsplein 45 te Rotterdam.

1 REACTIE

 1. Beste Maikel,

  Dank voor het plaatsen van ons pers bericht op jullie site.
  Helaas is er een foutje in geslopen.

  Geïnteresseerde beurs bezoekers kunnen zich i.d.d. voor ons Try before you programma opgeven. Het is echter niet zo dat men de kabels op de beurs krijgt overhandigd en direct mee naar huis kan nemen. Na de beurs zullen we contact opnemen met de geinteresseerden en de gewenste kabel(s) toezenden.

  Best Regards,
  Dimitri van Hoven
  Simply Audio

  twitter: @simply_audio
  www: http://www.simplyaudio.nl