21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Sonus Faber en McIntosch show in Buren

Sonus Faber en McIntosch show in Buren

0
Sonus Faber en McIntosch show in Buren

De winkels CinemaDream en Audio-life organiseren gezamenlijk een hifi-show in Buren op 28 en 29 maart. Diverse producten van Sonus Faber en McIntosch staan hierbij in de belangstelling. 

Sonus Faber show
Sonus Faber show

De organisatoren laten maar liefst tien paar speakers van de Italiaanse fabrikant Sonus Faber horen. Hierbij gaat het om zowel stereo- als surroundgeluid. Denk hierbij overigens niet dat er uitsluitend aandacht is voor de topmodellen, want ook luidsprekers in lagere prijsklassen worden gedemonstreerd. Om de speakers van Sonus Faber aan te sturen, staat er apparatuur van McIntosch opgesteld. Daarnaast zijn er ook allerlei audiosystemen van Devialet en Luxman beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen vrijdag 28 maart en zaterdag 29 maart een kijkje komen nemen. De hifi-show duurt de hele dag, namelijk van 10.00 tot 17.00. Voor de liefhebber staat er gerookte zalm en Italiaanse witte wijn klaar. Wanneer de luistersessies u verleiden tot een aankoop, beloven de organisatoren u een leuke verrassing.