20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Beter Beeld & Geluid presenteert Linn Akurate Exakt

Beter Beeld & Geluid presenteert Linn Akurate Exakt

0
Beter Beeld & Geluid presenteert Linn Akurate Exakt

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid organiseert op 17 mei vanaf 13.00 uur een demonstratie van de Linn Akurate Exakt. In tegenstelling tot traditionele hifi-sets blijft het geluidssignaal tot in de luidspreker digitaal, waardoor er geen kwaliteitsverlies zou optreden.

Linn Akurate Exakt
Linn Akurate Exakt

Met de Linn Akurate Exakt worden muziekbestanden van begin tot het eind digitaal verwerkt. Bij reguliere audiosystemen vindt er ergens in de keten een omzetting naar een analoog signaal plaats, zodat luidsprekers de muziek kunnen weergeven. De Akurate Exakt heeft technologie aan boord waardoor deze omzetting niet meer nodig is. Het audiosysteem bestaat uit een versterker en twee luidsprekers. In de speaker is er een digitaal platform aanwezig waardoor volgens de fabrikant iedere luisterruimte geschikt is. Beter Beeld & Geluid laat op 17 mei het verschil horen tussen een traditionele hifiset van Linn en de Akurate Exakt. Geïnteresseerden geven zich op via het telefoonnummer 0646226586, [email protected] of de website.