Hifi-Studio Zwaard presenteert op Koningsdag PMC twenty.26 luidspreker

0

Wanneer u als audioliefhebber op Koningsdag geen zin hebt om allerlei rommelmarkten in Rotterdam af te struinen, kunt u als alternatief Hifi-Studio Zwaard eens binnenlopen. De winkel demonstreert op deze dag namelijk de gloednieuwe twenty.26 luidspreker van PMC.

PMC twenty.26
PMC twenty.26

De PMC 26 is het topmodel binnen de twenty-serie. Deze drieweg-speaker zou volgens de fabrikant een dynamischer geluid geven dan zijn kleinere broertjes. De maximale belastbaarheid bedraagt 300 watt. Met een hoogte van ruim een meter is de PMC 26 een behoorlijk grote jongen. Het gewicht is ruim 22 kilogram. Hifi-Studio Zwaard sluit de luidsprekers aan op een set van Cary Audio Design. De gebruikte apparatuur bestaat om precies te zijn uit de CAD 805 Anniversary Edition met bijbehorende Sl-98 voorversterker en de CD-303T cd-speler. Verder is er een draaitafel van Avid Hifi aangesloten. Via de website of Facebook kunt u een plekje reserveren voor deze leuke luistersessie op Koningsdag.