Monitor Audio Nederland distributeur van WireWorld

0

Monitor Audio Nederland had door het vertrek van Vertere enige tijd geen kabelmerk als klant. Daar komt nu verandering in, want de distributeur gaat de kabels van WireWorld aan dealers leveren. Voorheen was WireWorld ondergebracht bij Actual Acoustics. 

WireWorld Platinum Starlight
WireWorld Platinum Starlight

Omdat Monitor Audio Nederland de huidige voorraad van Actual Acoustics overneemt, lukt het om direct te leveren. Naar eigen zeggen zijn de kabels van WireWorld voorzien van een gepatenteerde vergelijkingsmethode, spiraalgewonden geleiders (DNA Helix) en composilex 3-isolatie. De fabrikant ontwikkelt zo’n beetje alle gangbare kabels, zoals USB audio, HDMI, digitaal coax, optisch coax,  luidsprekers, sublaagluidsprekers, analoge audio, gebalanceerde audio, toonarm (platenspeler) en netvoeding. De recentste productlijn vormt de Series 7 waar bijvoorbeeld de Platinum Starlight 7 HDMI-kabel onder valt. Deze kabel heeft 24 zilveren geleiders en connectoren van koolstofvezel. Alle producten zijn per direct leverbaar.