15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Boekenvoordeel koopt Free Record Shop

Boekenvoordeel koopt Free Record Shop

0
Boekenvoordeel koopt Free Record Shop
Free Record Shop

Budgetketen Boekenvoordeel heeft diverse onderdelen van het failliet verklaarde concern Free Record Shop overgenomen. Het zou onder meer gaan om de merknaam, de websites, 36 winkels en het klantenbestand.

Logo Free Record ShopBoekenvoordeel beschikt momenteel over 120 winkels in Nederland en België. Het bedrijf is voornemens om van de 36 winkels er zestien open te houden. Om welke vestigingen het gaat, is nog niet bekend. Ongeveer dertig medewerkers houden hun baan. Verder is nog onduidelijk of de winkels onder de vlag van Free Record Shop gaan opereren, omdat deze merknaam na twee faillissementen op rij sterk is beschadigd. Naast goedkope boeken verkoopt Boekenvoordeel ook grote aantallen prijsvriendelijke dvd’s en wenskaarten. Het lijkt erop dat Free Record Shop een aanbieder wordt van goedkope cd’s, dvd’s en games.