11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Dali introduceert de Rubicon

Dali introduceert de Rubicon

1
Dali introduceert de Rubicon

Het zat er natuurlijk aan te komen: een nieuwe serie. En daar is hij dan: de Dali Rubicon. En jawel: ze hebben een paar zaken geleend van de Epicon-lijn. Waaronder de SMC-gebaseerde drivers. 

De nieuwe Dali Rubicon-lijn bestaat uit vijf modellen:

  • Rubicon 2 – 899 euro
  • Rubicon 5 – 1399 euro
  • Rubicon 6 – 1799 euro
  • Rubicon 8 – 2399 euro
  • Rubicon LCR – 999 euro

De Dali Rubicon familie

De Dali Rubicon 2 is een monitor-model. Lekker compact, maar wellicht net als bij de Epicon 2 groots in geluid. Dat kunnen we nog niet zeggen. De Rubicon 5 is een vloerstaander. Net als de 6 en 8. Elk model weer een tikje groter, waarbij de 8 drie ‘wood fiber’ SMC-bass units heeft meegekregen.

De LCR is een model wat aan de muur opgehangen kan worden. Leuk voor wie een mooi surround-systeem wil maken!

“A special developed version of the tweeter module intro- duced in the EPICON series, utilising a 29mm ultra-light soft dome and high-perform- ing ribbon tweeter All drivers expertly built in Denmark Wood fibre cones manu- factured in Europe Unique SMC (Soft Magnetic Compound)-based magnet motor system Hand-assembled cabinet construction with gold-plated bi-wiring terminals High-gloss Black and White, Walnut and Rosso.”

 

1 REACTIE