Hoge korting bij Free Record Shop

0
Free Record Shop
Free Record Shop

Hoewel Free Record Shop vorige week voor de tweede keer op rij failliet werd verklaard, zijn de winkels nog altijd open. Van 1 tot en met 3 mei vindt er een grote kortingsronde plaats. De complete voorraad wordt met zeventig procent korting verkocht.

Logo Free Record ShopNa het uitgesproken faillissement vorige week werd direct de voorraad met vijftig procent korting verkocht. Om ook de allerlaatste resten te slijten, gooit de winkelketen er in de eerste drie dagen van mei nog een schepje bovenop. Zaterdag is de laatste dag dat de overgebleven 36 winkels van Free Record Shop zijn geopend. Overigens is het nog maar de vraag of het nog de moeite is om nog een bezoekje aan de winkel te brengen. We hebben met eigen ogen gezien dat het aanbod in de Alkmaarse vestiging in elk geval nogal karig is. Er is een reële kans dat Free Record Shop voor de tweede keer een doorstart maakt. Curator Rob Boers gaf vorige week aan dat verschillende partijen interesse hebben in de failliete winkelketen.