11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Linn levert Aktiv cards bij Majik- en Akurate-eindversterkers

Linn levert Aktiv cards bij Majik- en Akurate-eindversterkers

0
Linn levert Aktiv cards bij Majik- en Akurate-eindversterkers
Linn logo

De Schotse hifi-fabrikant Linn levert voortaan kosteloos Aktiv cards mee bij eindversterkers uit de Majik- of Akurate-serie. In plaats van de passieve crossover binnen de luidspreker configureert u middels deze kaart een actieve crossover binnen de behuizing. Dit resulteert volgens de fabrikant in een betere geluidskwaliteit.

Linn Activ Card
Linn Activ Card

De afgelopen jaren organiseerde Linn in de zomermaanden telkens acties waarbij kopers zonder extra kosten een Aktiv Card cadeau kregen. Het bedrijf heeft besloten om deze actie permanent door te laten lopen. Dankzij deze kaart is het niet nodig om een externe crossover-unit aan te schaffen. Iedere koper van een Majik– of Akurate-eindversterker kan het audiosysteem upgraden met behulp van de benodigde kaartjes. Naar eigen zeggen tilt een ‘Aktiv’ geconfigureerde opstelling de geluidskwaliteit naar een hoger niveau. Omdat de frequenties beter afgestemd zijn op de unieke eigenschappen van de speaker, zou er minder vervorming optreden.