17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Netflix naar België en Duitsland

Netflix naar België en Duitsland

0
Netflix naar België en Duitsland
Hoofdkantoor Netflix

Ook onze buurlanden kunnen over een paar maanden genieten van Netflix. Aan het einde van dit jaar opent de Amerikaanse filmdienst zijn deuren in Duitsland en België. Tevens krijgen inwoners van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg op termijn toegang tot Netflix.

Restyle Netflix
Restyle Netflix

Netflix heeft een verklaring naar buiten gebracht dat de dienst eind dit jaar in zes extra Europese landen beschikbaar komt. In de verklaring wordt met geen woord gerept over de prijzen, maar logischerwijs zal de dienst de onlangs aangepaste tarieven doorvoeren. Burgers van de zes landen kunnen zich alvast met een e-mailadres aanmelden. Zodra er meer informatie bekend is over de lanceerdatum, krijgen inschrijvers hierover een e-mail. Momenteel heeft Netflix 48 miljoen leden verspreid over ruim veertig landen. Verder werd bekend dat Netflix zijn Europese kantoor naar Nederlands verplaatst. Momenteel is de Europese tak nog actief in Luxemburg.