13.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Qobuz op audiospelers van Astell&Kern

Qobuz op audiospelers van Astell&Kern

0
Qobuz op audiospelers van Astell&Kern
Qobuz

De Franse muziekstreamingdienst Qobuz gaat samenwerken met Astell&Kern. Vanaf heden is de dienst beschikbaar op de audiospelers de AK100II, AK120II and AK240.

Qobuz op Astell&Kern audiospelerQobuz is tot dusver de enige streamingdienst die audiobestanden in hoge resolutie aanbiedt. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat klanten een abonnement nemen op Qobuz Hifi. Dat kost twintig euro per maand. Naar eigen zeggen hebben luisteraars toegang tot achttien miljoen nummers in cd-kwaliteit. Verder zijn er ook twaalfduizend HD-albums beschikbaar in 24bits/192KHz resolutie. Op de AK100II, AK120II and AK240 van Astell&Kern kunnen gebruikers rechtstreeks in de Qobuz-app muziek doorzoeken, kopen en downloaden. Hiervoor is wel een wifi-verbinding vereist. Bestaande klanten van Astell&Kern krijgen de mogelijkheid om drie demo-albums in 24bit uit de Qobuz-bibliotheek te downloaden.