10.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Solosound en Twinstatic Audio verder als Quality Audio

Solosound en Twinstatic Audio verder als Quality Audio

0
Solosound en Twinstatic Audio verder als Quality Audio
Quality Audio (1)

Twinstatic Audio en Solosound gaan gezamenlijk verder onder de naam Quality Audio. De voormalige Solosound-locatie in Bussum vormt de huisvesting voor beide bedrijven. Klanten merken de wijziging vooral aan het verruimde productaanbod.

Quality Audio
Quality Audio

In het pand zijn naar eigen zeggen voldoende demofaciliteiten beschikbaar. Zo zijn er bij presentaties voldoende zitplaatsen. Ook is er ruimte voor live-optredens. In de winkel zijn onder meer paneelluidsprekers van Solosound, Quad, Audiostatic en Magnepan aanwezig. Andere fabrikanten waarvan er producten in de winkel staan uitgestald zijn bijvoorbeeld Lyngdorf, Sugden, Simple Audio, Coctail Audio, Velodyne, PurePower en RUConnected. Er staan diverse demosets opgesteld. Quality Audio geeft op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni een openingsshow. Bezoekers zijn tussen 10.00 – 18.00 uur welkom. De winkeleigenaren beloven dit weekend een aantal primeurs te presenteren, zoals de audiofiele netwerspeler van Pink Faun die direct middels I2S met de nieuwe Lyngdorf 2170 is verbonden. Verder is er live-muziek te horen. Quality Audio is gelegen aan de Nieuwe Vaart 30 in Bussum.