12.1 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Arcam komt met acht nieuwe producten

Arcam komt met acht nieuwe producten

6
Arcam komt met acht nieuwe producten

Het Britse merk Arcam heeft er zin in! De audiofabrikant meldt in een persbericht dat er maar liefst acht nieuwe producten op stapel staan waarvan er al drie per direct beschikbaar zijn. Het gaat in eerste instantie om een bluetooth-ontvanger, av-processor en blu-rayspeler.

Arcam BDP300
Arcam BDP300

De MiniBlink is een bluetooth-ontvanger dat energie ontvangt via mini-usb. Verder brengt Arcam per direct de FMJ AV950 op de markt. Dit is een av-processor dat als aanvulling dient van de nieuwe AVR-serie. De FMJ BDP300 is een nieuwe blu-rayspeler dat volgens Arcam de beste audio- en videokwaliteit levert in zijn prijsklasse. Dat is echter nog niet alles, want het Britse merk brengt binnen drie maanden nog vijf verse producten uit. Het gaat om een geïntegreerde versterker van 200 watt per kanaal (FMJ A49), voorversterker (FMJ C49), stereo-eindversterker (FMJ P49), universele muziekspeler (UDP411) en cd-speler (FMJ CDS27). De (voorlopige) adviesprijzen zijn als volgt.

 • MiniBlink: ? 129
 • FMJ AV950: ? 7.499
 • FMJ BDP300: ? 799
 • FMJ A49: ? 4.500
 • FMJ C49: ? 3.000
 • FMJ P49: ? 4.000
 • UDP411: ? 1.500
 • FMJ CDS27: ? 1.000

Aan het eind van de zomer organiseert distributeur Audiac een introductiebijeenkomst om de nieuwe producten te presenteren.

6 REACTIES

  • Dag Han,

   Ik zie het… maar hoe staat dit in verhouding tot de cd’s en PCM uitgaven? Ik zie ook geen muziek die voor mij interessant is… ik luister niet naar Jazz, klassiek of Soul… kortom: … Je begrijpt mijn punt.

   Neemt niet weg dat ik het jammer vind, want DSD klinkt erg goed. Mits goed opgenomen en goed bewerkt.