Zomeractie bij Latham Audio

0
Naim Audio UnitiLite
Naim Audio UnitiLite

Wie tegen een aantrekkelijke prijs op zoek is naar een hoogstaand hifisysteem is deze zomer bij distributeur Latham Audio aan het juiste adres. Zeventien deelnemende winkels verkopen twee actiesystemen met producten van Naim Audio, Neat Acoustics en The Chord Company. 

 

Naim Audio UnitiLite
Naim Audio UnitiLite

Latham Audio wil op een laagdrempelige manier muziekliefhebbers aan zich binden. De distribiteur biedt twee actiesystemen voor een gereduceerde prijs aan. Het voordeel is dat consumenten niet zelf op zoek hoeven naar een uitgebalanceerd hifi-systeem. De keuze beperkt zich tenslotte tot twee geluidssystemen. Het eerste systeem bestaat uit de producten Naim Audio UnitiQute2, Neat Accoustics Lota, Chord Carnival Silverscreen (2x drie meter) en C-stream ethernetkabel (1,5 meter). Deze set heeft een prijskaartje van 2.499 euro. Het tweede streaming systeem bestaat uit de producten Naim UnitiLite, Neat Accoustics Motive SX2, Chord Rumour (2x drie meter) en C-stream ethernetkabel (1,5 meter). De actieprijs die Latham Audio voor deze set hanteert, bedraagt 3.849 euro. Geïnteresseerde luisteraars hebben tot 21 september de tijd om van het gereduceerde tarief te profiteren. Een overzicht van deelnemende winkels vindt u hier (omlaag scrollen).