Home Hi-Fi Voorlopig geen nieuwe Apple TV

Voorlopig geen nieuwe Apple TV

0
Voorlopig geen nieuwe Apple TV
Apple TV (2)

Er gaan altijd interessante geruchten rondom het Amerikaanse Apple. Werd er eerst nog gezegd dat er dit jaar nog een nieuwe Apple TV op de markt zou komen… Nu komt het kleine streamertje pas in 2015.

Apple heeft tegen The Information gezegd dat het nog wel even duurt. Er zijn nu schema’s die laten zien dat de nieuwe Apple TV pas volgend jaar gelanceerd gaat worden.

Dit komt onder meer door de kabelpartijen en Warner / Comcast die fuseren. Aangezien Apple mede afhankelijk is van diensten en samenwerkingen is het niet realistisch om de Apple TV nu of dit jaar te lanceren. Ook heeft Apple zijn handen vol met het goed opzetten van de samenwerking. Om The Information te citeren:

That?s Apple perception, to be sure. On the content side, cable executives and TV programmers say Apple has bit off more than it can chew and deny they?re the holdup. They say Apple needs permission from multiple types of rights holders to create the service it wants to offer.